Slim & Fit – Slăbești Rapid și Fără Probleme

Nu întotdeauna sportul ne ajută să ne menținem greutatea la cotele la care ne dorim. Câteodată mai trebuie să suplimentăm exercițiile fizice cu dietă sau pastile pentru slăbit. Acesta a fost și cazul prietenei mele Miruna. Este o persoană foarte activă care își petrece mult timp făcând sport și își tonifică musculatura. Însă și ea s-a confruntat în trecut cu problema kilogramelor în plus.

Știam că începuse să fie nemulțumită de felul în care arată. Și că a căutat cea mai bună variant pentru a ajunge la forma fizică pe care și-o dorea. Când ne-am întânit întâmplător pe stradă era să nu o recunosc. Nu fiindcă slăbise foarte mult (pentru că nu a avut nevoie decât să scape de 5 kg) ci pentru că era mai veselă, mai tonifiată, mai activă. Ce mai! Era aproape un alt om.

Și cum nouă, fetelor, ne place să ne împărtășim toate lucrurile bune și rele care ni se întâmplă, am întrebat-o ce a  făcut pentru a ajunge să arate așa. Mi-a explicat că pentru ea a contat foarte mult să găsească un echilibru între sport, dietă și pastile pentru slăbit care să nu aducă modificări stilului ei de viață. Și a găsit acest produs, Slim & Fit, pe care l-a folosit cu încredere și care la ea a dat rezultatele scontate.

În cazul în care ești și tu o persoană activă precum Miruna, și îți dorești să slăbești și să te menții la anumite cote de greutate am redactat acest articol care să îti ofere înformațiile de care ai nevoie. Decizia de a le folosi îți aparține în exclusivitate. Eu îmi doresc să te ajut oferindu-ți toate informațiile.

Concurs_Slim_Fit_68270

Despre Slim & Fit

După ce am văzut la Miruna efectele benefice pe care Slim & Fit le are am căutat să aflu mai multe despre acest produs. Așa că am apelat din nou la prietenul meu internetul. Astfel am aflat că acest produs este 100% natural și este produs în Romania de către Medica Farmimpex SRL, într-unul dintre cele mai bine echipate laboratoare. Mai mult acest produs este avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare și nu conține niciun fel de substanțe chimice în compoziția sa.

Fără să fie nevoie de exerciții fizice drastice sau diete greu de urmat, Slim & Fit ajută la pierderea în greutate a 5 kg pe lună. Pentru ca efectul să fie vizibil trebuie consumat împreună cu minim 2 litri de lichide pe zi.

Beneficii

Unul dintre cele mai importante beneficii ale Slim & Fit pe care le-am găsit pe internet este faptul că reduce în mod natural apetitul, astel ajungând să consumăm mai puține calorii pe zi. Mai mult, nu grăsimea este un dușman al kilogramelor în plus, ci obiceiurile alimentare nesănătoase. Toți cei care au folosit acest produs au afirmat faptul că Slim & Fit nu elimină în mod direct grăsimea acumulată, ci ajută creierul și stomacul astfel încât se reduce senzația de foame.

Și Miruna mi-a spus că unul dintre cele mai bune lucruri pe care acest produs le-a făcut pentru ea a fost mâncatul mai puțin decât obișnuia. Iar efectele au început să fie vizibile încă din primele zile de la utilizare.

Iar dacă vei asocia consumul de Slim & Fit cu un regim de viață sănătos împreună cu exerciții fizice, acesta îți va transforma viața.

Ingrediente

Înainte să consumi orice produs medicamentos, fie el pe bază de plante sau nu, este bine să știi care este compoziția acestuia.

hoodia-p571

 • Extract de Hoodia Gordonii
 • Extract de Garcinia Cambogia
 • Extract de Fucus vesiculosus
 • Extract de Fibrulina
 • Extract de ceai verde

Cum să folosești Slim & Fit

Un alt aspect foarte important, și de multe ori eliminatoriu , este și modalitatea în care aceste pastile trebuie consumate. În cercetarea pe care am efectuat-o am aflat și cum trebuie administrat Slim & Fit. Astfel se iau 2-3 comprimate de 3 ori pe zi cu un pahar plin cu apă cu jumătate de oră înainte de mesele principale. Se recomandă ca dupa 25 zile de administrare să se facă o pauză de 5 zile după care se poate relua administrarea acestora.

Perioadă de folosire

Pentru a obține rezultate optime (minim 5 kg pe lună) se recomandă folosirea acestuia în funcție de greutatea la care doriți să ajungeți. După ce nu mai folosim Slim & Fit trebuie să continuăm să avem un stil săntos de viață. Însă kilogramele pe care le-am eliminat nu se vor reîntoarce. Acest lucru este garantat 100%. Acest produs nu provoacă dependență, dar te ajută să dezvolți obiceiuri sănătoase de viață.

Efecte adverse

În studiul meu nu am reușit să găsesc efecte secundare ale Slim & Fit, formula sa specială fiind creată de către medici nutriționiști fără a produce daune asupra organismului. De asemenea, această informație este întărită și de toate persoanele care au folosit acest supliment alimentar.

Păreri pro și contra

De fiecare dată când alegem să folosim orice fel de produs este bine să fim la current cu efectele benefice / dăunătoare pe care le poate avea asupra organismului. Doar așa reușim să luăm decizia cea mai bună. Am sumarizat mai jos punctele cele mai importante:

slimfit

Pro

 • Slăbești minim 5 kg într-o lună
 • Arde grăsimile acumulate
 • Suprimă senzația de foame prin reducerea consumului de calorii
 • Împiedică transformarea amidonului și a zaharurilor în grăsimi
 • Elimină apariția poftelor
 • Reduce celulita
 • Reglează activitatea tiroidei
 • Sunt naturale
 • Efect antioxidant și diuretic
 • Stimulator cerebral
 • Factor de protecție contra apariției cancerului
 • Nu conține substanțe interzise
 • Sunt aprobate de Institutul de Bioresurse Alimentare

Contra

 • Trebuie să bei minim 2 litri de apă pe zi chiar dacă nu îți este sete

În speranța că acest articol te-a ajutat să înțelegi mai bine care sunt efectele Slim & Fit, își doresc să iei cea mai bună decizie care să te ajute să ajungi la greutatea optima dorită.