Lemo Silhouette, o Soluție Sănătoasă de Durată

Întotdeauna mi-a plăcut să arăt bine și pot spune că nu am avut probleme cu kilogramele în plus. Până într-o zi când am vrut să îmbrac o pereche de pantaloni din dulap și am constatat că nu mă mai încap. Abia atunci mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Viața agitată și grijile de zi cu zi m-au făcut să pierd din vedere problema aspectului fizic. Și astfel am ajuns să nu mai fiu mulțumită de greutatea pe care o aveam.

Până în acel moment nu dețineam prea multe informații despre diete sau pastile pentru slăbit. Am apelat la cunoștințele și prietenele mele care știam că s-au confruntat cu acest gen de situație jenantă pentru a afla ce produse au folosit, cum au reușit ca să slăbească, dar mai ales care sunt cele mai bune metode și pastile pentru a pierde în greutate.

Apoi am vrut să aflu mai multe și am decis să apelez la internet. Am început să citesc despre diferite produse, povești ale oamenilor care au reușit să scape de această problemă și modalitatea în care au făcut-o. Fiindcă nu am un regim alimentar sau o conduită în acest sens, mesele mele fiind mai degrabă haotice decât regulate, am căutat să găsesc un produs care să nu implice și dietă sau prea multe exerciții fizice. Nu am prea mult timp liber și nu aș fi putut să urmez cursuri la o sală de sport.

Pastilele care mi-au atras atenția și m-au deteminat să le încerc au fost LemoSilhouette. În primul rând pentru că am văzut că au în compozitie lămâie, iar mie îmi place foarte mult. Un alt factor care m-a determinat să le aleg a fost faptul că sunt 100% naturale și nu am găsit contraindicații. Modul de administrare – 1 pastilă pe zi în fiecare dimineață – și consistența meselor care trebuiau să fie sărace în calorii au fost și ele un factor determinant. Iar pentru că sportul nu era obligatoriu am decis să încerc aceste pastile. Și am reușit să ajung la forma pe care mi-am dorit-o. Astfel în 4 săptămâni am dat jos 8 kg și am fost extreme de încântată.

Dacă povestea mea îți pare cunoscută și te regăsești în ea te invit să citești acest articol. Am încercat să sumarizez cam tot ceea ce este de știut despre acest produs pentru a putea avea toata informația într-un singur loc.  Îmi doresc să regăsești toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie.

Lemo Silhouette, un Produs 100% Românesc

În primul rând am căutat să aflu cine anume fabrică aceste pastile minune. Ele sunt produse de către Medica Farmimpex SRL. Aceasta este o societate românească cu tradiție pe piața produselor naturale, fiind producatorii brandului Pro Natura. Sunt avizate de către Institutul de Bioresurse Alimentare începând cu anul 2012. Acest aspect a fost foarte important pentru mine atunci când am decis să iau acest produs.

LemoSilhouette

De asemenea, m-a mai atras faptul că fiind un produs 100% natural acesta acționează la nivelul metabolismului accelerând arderea grăsimilor. Are și efect antioxidant, lămâia fiind un reductor de greutate excelent.

Beneficii

Ce am observat încă de la începutul folosirii Lemo Silhouette a fost faptul că mi-a îmbunătațit digestia și respirația. Am citit, de asemenea, că previne apariția cariilor, întărește gingiile și previne apariția petelor pe dinți. Ulterior am constatat că și aceste afirmații sunt cât se poate de adevărate.

Lămâia fiind foarte bogată în vitamina C ajută la prevenirea apariției cancerului de piele. De asemenea, LemoSilhouette acționează ca un scut împotriva factorilor externi care ar putea cauza slăbirea organismului nostru. Îmbunătățește raportul dintre țesuturile slabe și cele grase din organism, neutralizând amoniacul și ajutand la detoxifierea și regenerarea ficatului – datorita aportului de L-arginina.

Acționează la nivelul țesutului adipos, scade grăsimile prin accelerarea metabolismului și creșterea arderilor, datotirtă aportului de aloe vera, guarana, ananasului, portocalului amar și a lămâii.

Pe mine m-a ajutat să slăbesc frumos fără ca să pun înapoi kilogramele în surplus.

Ingrediente

Înainte să folosesc orice fel de pastilă îmi place să știu ce anume conține pentru că evit produse despre care nu știu absolut nimic. Astfel am aflat că LemoSilhouette este realizat numai din plante.

 • Lămâie verde – 80mg
 • Portocal amarui (citrus aurantium) – 80mg
 • Ananas – 40mg
 • Aloe vera – 60mg
 • Guarana – 40mg
 • L’arginina – 20mg

Limes1-300x197

Cum se administrează Lemo Silhouette

Așa cum am mai spus, unul dintre factorii care m-au determinat să folosesc LemoSilhouette a fost modul de administrare: o singură pastilă dimineața și începi să pierzi în greutate încă din prima săptămână. Și pentru ca efectele să se poată vedea în scurt timp eu am adăugat pe lângă aceste pastile și mese sărace în calorii. Și am mai început să merg la plimbare în parc pentru că mi-am dorit să am corpul tonifiat.

Perioada de folosire

Încă dinainte să testez produsul am citit că perioada de folosire a acestuia poate varia de la persoană la persoană și se poare administra pentru o mai lungă perioadă de timp. Nu are efecte adverse cunoscute și nici contraindicații în acest sens. Eu le-am folosit timp de 1 lună și am dat jos cele 8 kg pe care le aveam în plus.

Efecte adverse

Nici acum, după ce l-am folosit timp de 1 lună în care le-am administrat regulat nu am identificat altceva decât efectele benefice pe care le are acest produs asupra corpului meu. Și alte persoane care au folosit ca și mine LemoSilhouette nu au avut efecte adverse în timpul sau după folosirea acestuia.

Păreri pro și contra

Deoarece sunt pastile pe baza cărora se poartă un adevărat război mediatic, am vrut să aflu care sunt părerile pro și contra legate de acest produs. Eu nu am ce să îi reproșez, și nici ceilalți care l-au folosit, însă am sumarizat mai jos pentru tine informațiile pentru a le avea pe toate prezentate succint.

Pro

 • Slăbești 12 kg într-o lună
 • Diminuează țesutul adipos
 • Arde grăsimile
 • Are efect antioxidant
 • Contribuie la detoxifierea organizmului
 • Pot fi folosite fără dietă sau sport
 • Ajuta la regenerarea și detoxifierea ficatului
 • Sunt 100% naturale
 • Sunt aprobate de Institutul de Bioresurse Alimentare
 • Nu conține sibutramină sau alte substanțe interzise

Contra

 • Poți constata că ești alergică la unul dintre ingrediente, de aceea îți recomand să vorbești cu medicul de familie înainte să le iei

Îmi place că pot să vă împărtășesc și vouă bucuria mea resimțită după ce am folosit LemoSilhouette. Îl recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie să slăbească și vor să o facă în mod natural și fără bătăi de cap.