10 beneficii uimitoare ale boabelor de cafea verde

Boabele de cafea verde sunt semințe neprajite ale plantei Coffea Arabica. În timpul prăjirii, antioxindanții naturali prezenți în boabele de cafea sunt îndepărtați, ceea ce nu este deloc benefic pentru sănătatea noastră. Dar dacă aceste boabe verzi de cafea nu trec prin aceeași procedură, atunci acestea sunt considerate a fi extrem de benefice pentru sănătatea noastră generală. Îți voi prezenta mai jos 10 beneficii pentru sănătate, păr și piele, iar dacă dorești mai multe detalii poți citi păreri despre cafea verde pe pastilenaturiste.com.

Beneficiile boabelor de cafea verde pentru sănătate:

1. Suprimă apetitul

Dacă ești chinuit de foame frecvent, boabele verzi de cafea te pot ajuta foarte mult. Fiind un puternic și eficient agent de suprimare a apetitului, poate controla pofta de mâncare, avertizându-ne de supraalimentare. Deci, corpul nostru începe să ardă depozite de grăsime, întrucât scăpăm de kilogramele în plus.

2. Ajută la arderea grăsimilor în plus

Aceste boabe de fasole conțin, de asemenea, o cantitate mare de alge. Este un anumit tip de alge marine bogate în vitamine și minerale esențiale. De aceea, ajută la menținerea nivelurilor de nutrienți din corpul nostru. În acord cu aceasta, ele percep metabolismul corpului, astfel încât să ardem repede caloriile și grăsimile nedorite.

3. Tratament pentru diabetici

Fasolele verzi de cafea sunt capabile, de asemenea, să trateze cu succes diabetul de tip 2. Extractul lor este cunoscut pentru scăderea nivelului mare de zahăr din sânge, în timp ce accelerează pierderea în greutate. Aceste două lucruri sunt esențiale pentru vindecarea diabetului zaharat de tip 2.

4. Reduc nivelul colesterolului

Nivelul colesterolului nostru poate fi verificat considerabil cu boabele verzi de cafea. Lipoproteina, cunoscută și sub denumirea de ,,colesterol rău”, este principalul vinovat care ne face vulnerabili la tulburări cardiovasculare mortale, inclusiv stop cardiac. Studiile au arătat că pot fi prevenite prin consumarea în mod regulat a extractului de boabe verzi de cafea.

5. Este utilizat pentru detoxifierea naturală:

Extractul de boabe de cafea verde este un detoxifiant natural. Ne curăță ficatul pentru a-l elibera de toxine, de colesterol, de grăsimi inutile și așa mai departe. Pe masură ce ficatul este detoxifiat, funcțiile sale se îmbunătățesc foarte mult. Crește, eventual, metabolismul și se îmbunătățește starea noastră generală de sănătate.

6. Stimulează energia:

Datorită prezenței cantității mari de cafeină, boabele verzi de cafea pot fi folosite ca un excelent stimulator de energie. Acestea ne pot ridica nivelul de energie și ne pot menține activi pe parcursul întregii zile.

Beneficiile boabelor de cafea verde pentru piele:

7. Ajută la hidratarea pielii:

În afară de agenții antioxidanți, boabele verzi de cafea sunt, de asemenea, bogate în acizi grași esteri, printre care acidul arahidic, acidul linoleic și acidul oleic, care hrănesc și hidratează pielea pentru a opri îmbătrânirea, modificări de culoare și alte daune grave.

8. Îmbunătățește sistemul imunitar:

Aceste boabe de cafea sunt foarte eficiente pentru îmbunătățirea sistemului nostru imunitar. Ee pot ajuta organismul nostru să elimine toate tipurile de elemente toxice și dăunătoare. În consecință, putem să scăpăm de pielea încrețită și acneică.

Beneficiile boabelor de cafea verde pentru păr:

9. Îndepărtează substanțele care dăunează părului:

Conținutul antioxidant al boabelor verzi de cafea este la fel de benefic pentru părul nostru. Pe măsură ce ne ajută să luptăm împotriva a tot ceea ce este toxic și dăunător, părul nostru rămâne puternic, sănătos și frumos.

10. Luptă cu chelia

Alopecia androgenetică, denumită și „pierderea parului la femei”, poate fi, de asemenea, vindecată cu boabe verzi de cafea. Extractul acestor fasole poate crește semnificativ grosimea firului de par.
În general, boabele verzi de cafea merită luate în seamă dacă dorești să te îngrijești optim de sănătatea, pielea și părul tău.